X
تبلیغات
یک میز با چند آشپز

یک میز با چند آشپز
قالب وبلاگ

 

بورانی بادمجان 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بادمجان کبابی:   2عدد

سیر له شده:  3حبه

ماست:  حدود3پیمانه

سبزی ماست:  2 ق م

نمک:  به اندازه لازم

1.  بادمجان رو روی اتیش کباب میکنیم وچند ثانیه درون

اب قرار میدیم

۲ پوستشو ازش جدا میکنیم

۳.  ساطوریش میکنیم

.

 در نهایت همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم وبرای سرو آماده هست

 


ماست اناری

کافیه انارو دون کنید(اگه کمی ترش باشه که بهتر) و نمک و گلپر ساییده شده

و ماست رو اضافه کنید و مخلوط کرده و نوش جان کنید.

آسون اما خوشمزه.

 

 

بورانی اسفناج

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اسفناج تازه :  نیم کیلو

پیاز داغ :  1ق غ

سیرداغ : ۱ق م

ماست :  نیم لیتر

دارچین :  1ق م

 1.  اسفناجها رو بخارپز وساطوری میکنیم

2.  با پیاز داغ وکمی نمک وزرد چوبه کمی تفت میدیم

 

 3.  وبعد از سرد شدن با ماست ترکیب میکنیم ودارچین زده و

نوش جان میکنیم

نکته :

میتونید  پیاز داغ  رو هم حذف کنید و اسفناج پخته روبا ماست

 مخلوط کنید

و یا اسفناج رو بصورت خام ریز خرد کرد و با ماست میکس کرد.

اسفناج بعد از پختن نباید بیشتر از سه روز توی یخچال بمونه دور از

 جون سرطانزا میشه .


بورانی لبو 

لبو :2عدد

ماست :  نیم لیتر

سیرله شده :  1ونیم ق م

1.  چغندرها رو با پوست میپزیم تا تبدیل به لبو بشن

2.  پوستشونو میکنیم و رنده یا پوره میکنیم

3.  با سیر ونمک وماست مخلوط میکنیم و دیگه اماده خوردن هست.

  نکته: شما میتونید بعد از پوره کردن لبو اونو در ظرف درب دار ریخته ودر فریزر

 نگهداری کنید تا در طول سال بتونید در مهمانیها سفره هاتونو باهاش رنگی و زیبا کنید.


بورانی خیار

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خیارمتوسط : 3عدد

پیاز کوچک :1عدد

ماست : 4 پیمانه

نعنا خشک : نصف ق غ

گلپر نمک : به اندازه

1.  خیار رو پوست گرفته و رنده میکنیم

2.  پیاز رو هم رنده کرده

3.  تمامی مواد رو با هم مخلوط میکنیم


 جواهر ماست

مغز خرد شده گردو : 1ق غ

مغز خرد شده فندق : 1ق غ

مغز خرد شده بادام هندی : 1ق غ

مغز افتابگردان : 1ق غ

کشمش 1ونیم ق غ

ماست  :  حدود 3 پ

تمامی مواد باید با هم مخلوط شود تا جواهر ماست خوشمره ما امده بشه

نوش جوون

 منتظر نظرات شما هستیم


موضوعات مرتبط: اسفناج، انواع بورانی
[ سه شنبه 10 خرداد1390 ] [ 0:35 ] [ اكـــرم ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون
امکانات وب